Thursday, January 22, 2015

MR D.I.Y ADA DI SABAH.:-)

Bismillahirrahmaniirrahim...

Yeah..akhirnya dapat pergi juga kedai Mr. D.I.Y ni..selama ni asyik baca kat blog orang je tentang kedai ni. Ni lepas dah pergi sendiri dan round  habis dalam tu, terus tanam tekad nak pergi lagi next time.. hehe. Masa kami suami isteri pergi kedai tu baru lagi buka.. pekerja dia pun tak habis lagi susun barang kat rak. Tu yang rasa kena pergi lagi ni nanti :-)



Kedai ni terletak kat 1Borneo..tingkat 2 kalau tak silap. Betul-betul kat hujung sekali, sebelah dengan kedai buku popular yang coming soon. Siapa yang nak cari barang rumah murah-murah silalah datang sini :-) stokin baby yang comel amat cuma rm1.90 jeeeeee.. cepat datang berebut beli, haha.

0 comments:

Post a Comment

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP