Sunday, January 18, 2015

2nd GIVEAWAY SULAMAN LACE HEAVEN - HAPPY BIRTHDAY

Bismillahirrahmanirrahim..

Sempena bulan kelahiran pemilik blog Sulaman Lace Heaven januari ni, saya dengan sukacita dan besar hati join GA yang dianjurkan oleh beliau..di samping hadiah menarik, boleh sambil-sambil update blog juga kan:)


Siapa nak join masih sempat lagi..GA ni akan tamat pada jam 11.30 malam, 31 januari nanti..jom lah join ramai-ramai! Untuk join, klik je kat banner ye:)

Oh, ya.. pada kesempatan ni, saya ucapkan selamat ulang tahun kelahiran buat fuza,,sanah helwah ukhti! Semoga tercapai segala yang diimpikan dan beroleh kehidupan yang berkat serta bahagia..amin:)

4 comments:

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP