Thursday, August 20, 2015

MERDEKA GIVEAWAY DARI KASUTKACA15

Bismillahirrahmanirrahim...

Sempena bulan kemerdekaan dan sambutan kemerdekaan yang bakal kita sambut tak lama lagi, saya dengan senang hati dan penuh rasa patriotik join giveaway ni!! hehe..

'saya join merdeka giveaway dari kasutkaca15. semoga murah rezeki saya'

Jom ramai-ramai join giveaway ni..klik saja kat bendera untuk join ye:)

Thursday, August 6, 2015

RUMAH TERBUKA + MAJLIS HARI JADI

Bismillahirrahmanirrahim...

Asal update blog je cerita rumah terbuka..haha. Harap sila jangan boring, nak buat macam mana..di setiap gambar kan ada cerita maka haruslah update kat sini. Ig update juga tapi setakat 1 ke 2 gambar sajalah..lalala

Kali ni rumah terbuka abang ipar di penampang..sekali dengan majlis hari jadi anaknya yang sulung dan ketiga..alhamdulillah urusan kami menghadiri majlis tu dipermudahkan :-)



 Gigih saya menyelit ke depan untuk ambik gambar meja birthday ni

Fify..si birthday girl. Anak buah abang yang paling sulung..

 Barisan yang diraikan pada hari tu..

Betapa comelnya kami..fify yang baru tingkatan 1 lagi tinggi..???

Semoga fify dan dhail yang diraikan membesar menjadi anak yang soleh solehah dan  mentaati ibu bapa..amin ya rabb. Sanah helwah kalian!

Sunday, August 2, 2015

OPEN HOUSE TOYOTA..YEAH!

Bismillahirrahmanirrahim...

Semalam cerita open house..hari ni tak sangka pula cerita open house lagi, haha. Kebetulan pergi servis kereta kat toyota tengok ada ramai sangat orang. Rupanya toyota buat open house lah..yeah makan free, haha.

Tapi yang ramai kat open house tu pun bukan orang melayu..cina je ramai. Berlumba-lumbalah dengan diorang tu ambil satay bagai..haha.


 Sabar je lah tak ada tempat duduk..haha


 Kuih muih yang sedap-sedap..nyam


 Watak utama..en.satay



 Ada photobooth lagi..laju kami makan semata nak bergambar, haha

Di sebalik tabir penggambaran..ceh

 Zahrah seorang je tak sporting..haha

Tadaa..inilah hasilnya :-)

Alhamdulillah kami sangat kenyang pada hari tu..syukran toyota putatan untuk menus yang special lagi sedap tu, hehe. Semoga ada rezeki lagi untuk itu pada masa akan datang..ceh.

CERITA OPEN HOUSE HARI JUMAAT

Bismillahirrahmanirrahim...

Masih lagi dengan cerita hari raya..kali ni cerita open house kak Apnah dan cikgu Awang suami isteri, rakan setugas di sekolah. Rezeki disambut baik, kami meraikan rumah terbuka mereka dengan penuh kesyukuran :-) 

 Barisan kami yang ikhlas untuk makan..haha



 Ada 3 menu semuanya..semua saya makan tak mahu rugi, haha

Sempat lagi bergambar di tepi sungai belakang rumah (macam kumpulan nasyid buat video klip pun ada)

Alhamdulillah kami sangat kenyang sekenyangnya..terima kasih cikgu awang dan kak apnah atas jemputan. Semoga tahun depan masih berpeluang untuk kami menjamu selera lagi..haha.

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP