Thursday, August 6, 2015

RUMAH TERBUKA + MAJLIS HARI JADI

Bismillahirrahmanirrahim...

Asal update blog je cerita rumah terbuka..haha. Harap sila jangan boring, nak buat macam mana..di setiap gambar kan ada cerita maka haruslah update kat sini. Ig update juga tapi setakat 1 ke 2 gambar sajalah..lalala

Kali ni rumah terbuka abang ipar di penampang..sekali dengan majlis hari jadi anaknya yang sulung dan ketiga..alhamdulillah urusan kami menghadiri majlis tu dipermudahkan :-)



 Gigih saya menyelit ke depan untuk ambik gambar meja birthday ni

Fify..si birthday girl. Anak buah abang yang paling sulung..

 Barisan yang diraikan pada hari tu..

Betapa comelnya kami..fify yang baru tingkatan 1 lagi tinggi..???

Semoga fify dan dhail yang diraikan membesar menjadi anak yang soleh solehah dan  mentaati ibu bapa..amin ya rabb. Sanah helwah kalian!

0 comments:

Post a Comment

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP