Sunday, August 2, 2015

OPEN HOUSE TOYOTA..YEAH!

Bismillahirrahmanirrahim...

Semalam cerita open house..hari ni tak sangka pula cerita open house lagi, haha. Kebetulan pergi servis kereta kat toyota tengok ada ramai sangat orang. Rupanya toyota buat open house lah..yeah makan free, haha.

Tapi yang ramai kat open house tu pun bukan orang melayu..cina je ramai. Berlumba-lumbalah dengan diorang tu ambil satay bagai..haha.


 Sabar je lah tak ada tempat duduk..haha


 Kuih muih yang sedap-sedap..nyam


 Watak utama..en.satay



 Ada photobooth lagi..laju kami makan semata nak bergambar, haha

Di sebalik tabir penggambaran..ceh

 Zahrah seorang je tak sporting..haha

Tadaa..inilah hasilnya :-)

Alhamdulillah kami sangat kenyang pada hari tu..syukran toyota putatan untuk menus yang special lagi sedap tu, hehe. Semoga ada rezeki lagi untuk itu pada masa akan datang..ceh.

0 comments:

Post a Comment

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP