Monday, September 15, 2014

TERCAPAI SELERA DIIDAM..

Bismillahirrahmanirrahim...

Sekian lama tak makan makanan ni..seingat saya last sekali makan masa sebelum kahwin dulu, haha. Akhirnya baru-baru ni abang tanya nak makan apa..dengan lajunya saya jawab macam nak makan makanan yang dah lama tak dimakan, haha. Terhairan abang dengar tapi laju-laju juga cakap lokasi tempat makan tu kat restoran Little Town kat beaufort ni..maaflah gambar kedai tak ambil pun, haha.

Tercapai juga akhirnya selera yang mengidamkan menu baked cheese fish..sedap woo, rasa lembut sangat dan ikannya tu seolah-olah disalut dengan telur. Fuh..nikmat mana lagi yang perlu didustai bila dapat memakannya:)

Menunya yang kat bawah sekali tu ye..


Nyam-nyam..


Pura-pura tak pandang menu utama..konon-konon hirup mushroom soup lah sangat, haha.

Alhamdulillah..tercapai sudah selera di hati. Harap-harap tak berhajat ke makanan-makanan yang payah nak jumpa lah hendaknya:)


0 comments:

Post a Comment

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP