Sunday, September 21, 2014

SANTAI MUSIM CUTI :)

Bismillahirrahmanirrahim...

Musim cuti sudah tiba tapi kali ni tak ada plan nak pergi mana-mana..kebetulan pula ada event yang sedang berlangsung kat kampung sebelah lalu abang pun ajak lah pergi sana..kebetulan masa hari kami pergi tu hari kemuncak event tu dan konon-konon kami excited nak tengok lumba bot..haha. Sekali kami sampai orang duk sibuk dengan pertandingan memancing udang galah lagilah..







Penuh tepi-tepi sungai dengan orang memancing udang galah




Masa ni tengah cari baju budak kecik yang tergolek dalam lumpur..haha


Kat tengah tu lah budaknya..masa ni dah dapat baju baru, terus dipakainya..haha


Sekali lagi budak itu mengganggu sesi fotografi kami..haha


Sebelum balik haruslah bergambar dulu :)




Akhirnya kami beredar pulang juga kerana acara yang kami tunggu-tunggu tidak juga muncul tiba..kecewa juga tapi nak buat macam mana, tak larat dah nak tunggu di bawah terik mentari yang agak panas..ada rezeki lain masa boleh tengok juga kan..hehe.


7 comments:

  1. Wah! Best tu boleh tengok orang pancing udang galah. Kat tempat fiza... Lansung tak berkesempatan tgk orang ambik udang.

    ReplyDelete
  2. Aktiviti yg menyeronokkan walaupin penat!!

    ReplyDelete
  3. Fiza- kt tmpt sy mmg byk udang galah cuma agak bmusim :)

    Senandung Hatiku- Bkn stkt yg memancing penat, kami yg gi jln2 pun pnat..haha

    ReplyDelete
  4. Salam...Sy teringin nk tgk org pancing udang galah..mesti best kan (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..insyaAllah thn dpn klu ada lg program ni, dtgla sini :)

      Delete
  5. bot minyak abis kot.hehehe, macam syok je tgk org pancing udang galah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..yelah kot. Mmg syok tp xthn sbb cuaca terik sgt..pns tepi sg lbih krg je mcm kat pantai.

      Delete

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP