Wednesday, October 1, 2014

MAKANAN PENUH NOSTALGIA

Bismillahirrahmanirrahim...

Baru je balik dari kk tadi, lepas bersihkan diri semua dan urus diri tanpa sabarnya laju-laju post gambar ni..haha. Makanan ni penuh nostalgia antara saya dan my bff kesayangan sebab dulu masa zaman study, sanggup meredah kesejukan malam dengan 'merempit' semata-mata nak pekena makanan ni..haha. Sudahnya sepanjang menunggu makanan sampai tadi, tak habis lah cakap kat abang yang suel selalu makan camni..suel suka makan camni..haha. Abang diam je lah konon-konon khusyuk dengar si zaujah ni berpidato..lalala.


Sekian entri ringkas jimat masa sebab nak rehat..hehe. Rindu suel bila makan char kuey tiaw nyam-nyam..:) Tadaaa..

4 comments:

  1. aduih... baru tgk ni entry.. berminggu-minggu aku rindu ko n saly.. terutama masa di belajar..T_T rindunyaaaaaaaaaaaa.. klu mknn ni confirm la kulit udang tu aku mkn habis nasib pjg umur lg.. hihihi

    ReplyDelete
  2. haha..2 la psl.mkn ni mknan trus aku tringat knagan lama owh..rindu gila ni!

    ReplyDelete
  3. malam2 ni tengok char kuey tiaw memang menanah, seksa jiwa..... jadi lapar kot baby

    ReplyDelete
  4. hehe..mknan fevret ni suatu ketika dl:)

    ReplyDelete

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP