Tuesday, October 14, 2014

BIRTHDAY GIVEAWAY BY ESHAZARA

Bismillahirrahmanirrahim...

Alhamdulillah masih berpeluang untuk join giveaway..hehe. Kali ni saya join GA yang dianjurkan oleh EshaZara Healthy Blog. Semangat saya join GA ni sebagai tanda meraikan bulan kelahiran si pemilik blog EshaZara.. Selamat hari lahir, sanah helwah :) Semoga tercapai segala yang diimpikan dan menjadi hambaNya yang bertakwa..amin!



Sesiapa je boleh join GA ni.. caranya mudah saja :

1. Follow blog EshaZara Healthy Blog

2. Buat satu entri Birthday Giveaway By EshaZara

3. Gunakan banner di atas dan link kan ke entri GA tu..

4. Tinggalkan link entri ke ruang komen entri GA tu..

Hadiah pula sudah pastilah ada.. hoho. Hadiah dari shaklee lagi..Herbal Blend Multipurpose Cream Shaklee..nak tau apa yang best tentang hadiah itu, boleh klik empunya blog yang anjurkan GA ini ye.. hehe.

Jom lah ramai-ramai join..kita raikan bulan kelahiran pemilik blog EshaZara,, yang pasti saya dah join, anda pula bagaimana?? hehe..


5 comments:

  1. Singgah BW ke sini and follow #14...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/10/birthday-giveaway-by-eshazara.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah sini dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen jg kenny977world dan mama 3farhanah☺

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama,
    good luck

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/birthday-giveaway-by-eshazara.html

    ReplyDelete

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP