Sunday, December 28, 2014

WALIMATUL'URUS DI PENGHUJUNG TAHUN

Bismillahirrahmanirrahim...

Di sebalik majlis perkahwinan kakak sepupu yang baru sahaja selesai semalam, saya sebenarnya ada trip dengan keluarga mertua. Serba salah juga mulanya sebab tarikh trip tu kebetulan tarikh walimah kakak sepupu ni. Namun alhamdulillah segala plan kami berjalan lancar walaupun saya cuma dapat hadir ke walimah tu sehari saja. Kira ok la tu kan dari tak hadir langsung..haha.

Lagipun dalam majlis macam ni, orang tak cari sangat mak buyung ni..orang pun faham juga kalau kita ada pun kerja apa sangatlah yang boleh nak tolong kan. Rasa lega sikit di situ..lalala.


Sekitar majlis akad nikah..


Gambar ihsan family..masa majlis nikah saya tak hadir, hehe.


Yang ni esok harinya..awal pagi datang terus ambil gambar di pelamin nikah, lalala.


Pengantin yang sedang anniversary..bajet sanding semula, haha.


Ni baru pengantin original..gambar di hari kedua.

Semoga perkahwinan yang baru dibina kekal bahagia dilimpahi rahmat dan hidayahNya sehingga ke akhir hayat..semoga juga keduanya dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah yang bakal memimpin kedua mereka ke jannah..amin. Selamat pengantin baru Rosehayatie dan pasangannya Mohd Nasquirel Indra Jaya..barakallahu lakuma wa baraka 'alaikuma wa jama'a bainakuma fi khair:)

2 comments:

  1. Semoga bahagia hingga akhir hayat. Haha... Biasa mak buyung org tak cari sangat. Akan cari time makan je. Hehe.

    ReplyDelete

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP