Saturday, November 22, 2014

DINNER AT BGRB

Bismillahirrahmanirrahim...

Baru je balik dari kursus guru baharu hari tu, esoknya kena pergi pula sambungannya di peringkat PPD..dan malamnya pula bersambung lagi dengan dinner akhir tahun. Waa..memang jadual yang sangat pack dan dipenuhi dengan aktiviti makan memanjang..haha. Tahun ni kami memilih Borneo Golf Resort Berhad sebagai tempat dinner..tempat ni famous juga di sabah bagi peminat sukan golf. Awal-awal dulu plan nak bermalam dengan abang kat resortnya tu tapi tak menjadi pula sebab Jumaat abang ada program KRT daerah pula.

BGRB terletak di daerah bongawan..tempatnya agak ke dalam sikit tapi tak jauh sangat dari jalan besar. Suasana malam agak sunyi juga sebab tak ramai orang kan..yang ada pun pekerja dengan pemain-pemain golf je lah. Tempatnya agak cantik juga..sesiapa nak datang ronda-ronda, boleh je..masuk percuma..hehe.


Kaum hawa santai sementara menunggu ketibaan yang lain..



Santai kaum adam pula..



Syukran pihak BGRB untuk persediaan pentas dan backdrop:)



Abang berucap selaku pengerusi kelab guru & AKP



Guru besar kami sedang berucap..masa ni serius masing-masing lapar yang amat, tak sabar nak makan dah..haha



Yeah..dapat cabutan bertuah. Jarang sangat saya ni dapat nasib bertuah macam ni, hehe.



Yeah dan yeah lagi sebab abang pun dapat hadiah..boleh lah kongsi-kongsi hamper tu:)


Baby khalisya yang sangat comel..:)



Tak ketinggalan juga aktiviti men*sumbang*kan lagu..






Kamilah barisan kakitangan yang hadir pada malam itu..



Barisan kami bila dah campur dengan ahli keluarga masing-masing..



Sempat lagi..hehe





Kalau nak tau inilah hadiah bertuah yang saya dapat tu..tak menyempat, balik je terus buka..haha.


Sejujurnya sangat lega sebab persekolahan sesi 2014 sudah berakhir..syukur sangat semua tugasan dan amanah dapat dilaksanakan dengan baik. Semoga sesi persekolahan tahun depan jauh lebih baik daripada tahun ni..amin.


1 comments:

  1. wahhh seronoknye berkursus. sbb byk mkn2 hehe.. siap dpt hadiah bertuah lagi tu kan? hehe. alaa comelnye baby khalisya! bambam sgt pp tu hehe

    ReplyDelete

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP