Thursday, March 12, 2015

SEBULAN SUDAH.....:-)

Bismillahirrahmanirrahim...

Alhamdulillah dalam tak sedar hari ni zahrah dah sebulan umurnya..rasa gembira dan teruja pula bila anak makin membesar. Pagi tadi saya dan zahrah ditemani mak untuk check up sebulan..pergi jalan kaki je, dekat sangat klinik dengan rumah. 

Zahrah lahir dengan berat 2.7kg, masa umur 10 hari beratnya dah pun 3kg. Masa umur 20 hari beratnya 3.25kg dan hari ni umurnya sebulan berat zahrah 3.7kg dah..patut rasa lenguh je bila dukung dia sekarang. Berbaloi sangat kuat menyusu dengan berat macam tu..haha.



Zahrah timbang berat, ummi pun mesti nak timbang juga..lalala. Terkejut pula tengok berat dah turun sebanyak 14kg..hehe. Tapi still belum dapat lagi berat macam masa sebelum kahwin, haha.

Nantilah kalau dah dapat balik berat badan ideal tu baru saya akan share total berat saya berapa masa last pregnant hari tu..insyaAllah. Tapi yang penting memang naik banyak tau..

Hm..orang kata muka zahrah macam abi dia. Nak suka ke nak jeles ye..:-)

0 comments:

Post a Comment

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP