Monday, February 9, 2015

KENANGAN SEBELUM JADI UMMI :-)

Bismillahirrahmanirrahim...

Hari ni kena *lapor diri* dah pergi hospital likas..perasaan campur-campur antara teruja dengan berdebar..fuhh! Semalam rasa macam tak lena tidur, tak tau fikirkan apa..kejap-kejap asyik terjaga je.

Pagi tadi sedang bersiap-siap untuk *lapor diri*, ada kejutan yang menanti..jeng-jeng. Lepas mandi bila masuk je bilik, tengok atas katil dah ada kek, hadiah dan kad..waa :-)





Alhamdulillah Allah masih panjangkan umur untuk saya nikmati kebahagiaan ni..sempat lagi sambut berdua, tahun depan insyaAllah sambut bertiga pula.

Semoga Allah murahkan rezeki abang, limpahkan kesihatan yang baik serta kesejahteraan hidup yang melimpah ruah..amin ya rabb.

Ok lah..nak teruskan perjalanan untuk *lapor diri*..nanti saya update lagi ye perkembangan baby :-)

4 comments:

  1. semoga selamat melahirkan..dan selamat berpantang..


    zuerieybeautysecret.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Semoga semuanya dipermudahkan hana. Tak sabar nak tgk baby.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu fiza xsbr, sy lg xsbr..hehe. smoga smuanya dprmdhkn, amin.

      Delete

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP