Wednesday, December 23, 2015

CERITA DI 1BORNEO HYPERMALL

Bismillahirrahmanirrahim..

Walaupun ni cerita sebulan yang lalu tapi ok je baru update..tiada apa pun yang terlambat. Masa ni saja-saja jalan-jalan pusing-pusing 1B..kebetulan pula ada event sempena krismas, so bawalah zahrah menyibuk dalam kesesakan orang ramai tu..haha.

 Ini view dari atas.. Nampak meriah je kan.


 Kami tak main pun..pusing-pusing je tengok orang main



 Ni duckling Pound..entah macam mana main dia

 Tengok zahrah tu..bukan main jual mahal lagi kena ambil gambar

 Teringin sangat naik ni..dia bawa pusing-pusing 1B tapi kalau naik ni stroller zahrah mana pula letaknya..hmmm

 Masa ni turun nak pergi tengok rumah hantu. Kononnya lah...hahaha

 Entrance ke rumah hantu..



 Masa operasi rumah hantu..

 Kaunter tiket masuk..boleh tahan mahal jugalah. Teringin nak masuk tapi risau zahrah terkejut pula nanti tengok hantu..terus tak jadi tengok, haha.

Ni kami tak sabar tunggu..harap-harap sudah dibuka, lalala.

Sekian..itu saja untuk entri Kali ni, haha...

0 comments:

Post a Comment

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP