Tuesday, December 15, 2015

1ST TIME KE TAMU GADANG UMS 2015

Bismillahirrahmanirrahim....

Hari tu masa baru-baru je start cuti sekolah dan kebetulan memang kami stay di kk lepas dari dinner tu so marilah ke tamu gadang..konon-konon tak pernah lagi pergi dan kebetulan terbaca kat Instagram Irina headband yang diorang ada buka booth kat Sana..jadi bertambah-tambahlah keinginan untuk pergi,  haha.

Headband zahrah memang kebanyakan beli yang Irina headband ni lah.. Pantang jumpa booth dia kat mana-mana confirm akan diserbu..lalala.

Tamu gadang ni sebenarnya adalah sempena konvokesyen ums..so kira macam sambil-sambil mengimbau balik kenangan konvo lah juga hari tu, haha.


Betul kan tak tipu..memang kat tamu gadang..lalala

 Inilah booth Irina tu..pusing-pusing cari tau. Patut zahrah dah boleh jadi duta diorang dah, hahaha.

Ni kk FM punya buskers..best jugalah, siap nyanyi lagu ketuhanan lagi..

Tak banyak ambil gambar hari tu.. Nak buat macam mana, sibuk tengok jualan je.. Zahrah alhmdulillah sangat behave. Seronok dia tengok ramai orang. Nasib baik belum pandai minta mainan..banyak gila jual mainan hari tu, fuhh. Peminat zahrah pun ramai juga hari tu.. Nasiblah Zahrah belum pandai autograf lagi, haha..itu sudah lebih ummi zahrah oi.

0 comments:

Post a Comment

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP