Saturday, May 30, 2015

SELAMAT HARI GURU 2015..

Bismillahirrahmanirrahim...

Biarpun tarikh 16 Mei sudah berlalu, kami sepakat juga adakan sambutan hari guru peringkat sekolah semalam, 29 Mei 2015..kita tengok gambar saja terus ya :-)

Majlis dimulakan dengan bacaan yassin yang sudah menjadi rutin kami setiap pagi jumaat..

Pengacara majlis..

Ucapan dari ketua murid..

 Ucapan dari guru besar..

Sempat lagi buat peace di sana..hehe

Acara bertukar-tukar hadiah..dapat hadiah dari guru besar, lalala.

Ini pula guru yang dapat hadiah dari saya..

Acara memotong kek..

Sebelum makan baca doa dulu..

Makan time..nyam-nyam

Kami tak mau ketinggalan..lalala

Untuk kek yang sedap macam ni, gambar banyak kali pun tak apa..lalala

Muka tak malu tumpang bergambar kat iphone..hehe

Sekali lagi title gambar ni muka tak malu..

Ini muka malu sebab guna camera sendiri..ehh?

Akhir sekali..selamat bercuti untuk semua!!!



1 comments:

  1. Salam Ramadhan...
    selamat hari guru sis..walaupun dah berlalu..terima kasih keranan mendidik anak bangsa:)

    ReplyDelete

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP