Monday, May 4, 2015

FAMILY GATHERING..

Bismillahirrahmanirrahim...

Sempena cuti hari pekerja 1mei yang lalu, kami berkumpul 1 family mentua jalan-jalan dan shopping sikit-sikit..sehari suntuk berjalan, biarpun bawa baby semua tu langsung tak menghalang. Syukur sangat zahrah sangat behave..tak banyak ragam, yeah!

Orang tu sorang je pandang kamera..tak malu sungguh, haha.

Tetap tak miss nak pandang kamera..haha

Makan time...lalala. confuse kejap, kenapa saya asyik duk depan  kamera je ye..hmm

Mereka yang lama tidak ditemui..comel dilla si minnie tu :-)



Gambar ni tampak nostalgia..sebab tu hitam putih, haha. Comel dhail main belon seolah tau nak diambil gambar..

Selepas makan..bertebaranlah kami mencari arah shopping masing-masing :-)

Itu saja entri jalan-jalan kami..bukan main lagi zahrah, tak padan umur baru 2bulan tapi dah masuk 4 kali jalan-jalan shoping kat kk..lalala



2 comments:

  1. seronok jalan ramai2 ni.. sesekali berjumpa dan jalan bersama mesti best kan:)

    ReplyDelete
  2. Hehe..iya kak, bjalan sakan kami ari 2 :-)

    ReplyDelete

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP