Sunday, March 30, 2014

TRIP TO PULAU MANUKAN

Bismillahirrahmanirrahim..

Entri yang ni pula tak tertangguh..masih segar lagi sebab baru semalam pergi, haha. Alhamdulillah tercapai juga impian kami suami isteri untuk mencuba parasailing..tapi kali ni kami ke Pulau Manukan. Macam biasa tak sah rasanya kalau ke pulau tapi tak snorkeling.. maka percutian kami dilengkapi dengan parasailing dan snorkeling.. yeah!





 Di kaunter tiket..









Pekerja tengah setting para para sakura kami... haha











Tenggelam timbul di atas air..









Alhamdulilah..selamat mendarat dengan jayanya.. hehe





 Posing dulu sebelum snorkeling..



 Sebelum balik sempat ambil gambar lagi:)






 Banyak ikan kecil..



Alhamdulillah tercapai sudah impian kami untuk berpara para sakura.. haha. Tapi kami pasang pula angan-angan baru, nak try banana boat pula next time tapi di pulau mamutik pula.. abang kata lepas dah habis tiga-tiga pulau ni nak try snorkeling kat pulau sipadan pula.. amboi abang!


Sebelum ni tak pernah sangka snorkeling ni sangat seronok..walaupun sebelum ni saya tak pandai langsung berenang, tapi sekarang dah pandai dah sedikit demi sedikit.. tengoklah siapa gurunya, abang yang tersayang.. haha. Thanks abang.. mmmmuaah!



0 comments:

Post a Comment

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP