Wednesday, September 23, 2015

ZAHRAH @ LITTLE PENYU

Bismillahirrahmanirrahim...

Setelah sekian lama memendam rasa nak tengok zahrah berenang di ala-ala hipopo baby spa kat semenanjung tu, tercapai juga rasa yang terpendam tu di little penyu baru-baru ni.

Konsepnya sama iaitu spa untuk baby dan kanak-kanak sehingga 12 tahun. Terletak di metrotown, lot J-1-5, 1st floor, blok J..berdepan dengan Lucy's kitchen. 
 Di depan pintu masuk..


 View dari luar little penyu..


 Kaunter pendaftaran dan pembayaran

 Masa ni saja datang awal..excited nak tengok zahrah berendam..haha

 Senarai harga..zahrah ambil single session saja.

 Zahrah sempat tidur lagi sementara tunggu giliran. Masa ni baru bangun tidur..

Tu dia lokasi penggambaran zahrah Kali ni..haha

 Geram tengok kolam ni.. Ni untuk baby 0-3 months..

 Masa ni buka pakaian zahrah dan ganti pampers dia..

 Tadaa..dah tukar pampers khas.

 Senam dan senam..warm up sebelum swim.

 Stay dulu di tepi kolam..bagi rasa air di kaki zahrah.

 Ni sebelum mula swim..sempat timbang lagi

 Dah masuk dalam air pun..yeah, tak nangis.

 Zahrah jumpa kawan dalam kolam..tapi kawan tu dah biasa swim. Duk lah heret zahrah dalam air tu, haha.

 Tu parents kawan Zahara..

 Kena hiburkan dia juga..kalau tak dia bosan.


 Dah habis masa.. Dekat setengah jam juga lah zahrah berendam dalam tu.

 Segarnya lepas Mandi...

Air dalam kolam tu tak sejuk pun..sentiasa suam dan sesuai untuk baby. Tengoklah akan datang mungkin akan datang lagi kot bawa zahrah. Bagi zahrah rasa sendiri pengalaman ni bila besar sikit nanti.

Kalau nak datang sini, call dulu tau. Boleh contact nombor ni- 088383639. Masa operasi dari 10am sampai 5pm tau.

2 comments:

  1. arghhhh zahrah comelllll... bestnya long,, nnti mo bawa habib p cni la.. brpa total suma: )

    ReplyDelete
  2. pg la ko suel bw habib..best 2 tuk rangsang saraf2 dia, hehe. total suma rm48 ja sbb zahrah ambl single session..

    ReplyDelete

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP