Tuesday, September 1, 2015

AKTIVITI MALAM AMBANG MERDEKA!!

Bismillahirrahmanirrahim...

Lamanya tak update blog..aihh. Almaklumlah sejak-sejak sibuk dengan IG ni..haha. Ni pun nasib baik berkesempatan juga update cerita ambang merdeka baru ni..

KRT kampung abang ada buat program sikit sempena hari kemerdekaan..program yang sangat santai tapi enjoy. Biarpun hujan tapi semuanya berjalan lancar. Macam-macam aktiviti yang dijalankan, saya ada ambil bahagian juga tau..jom check satu persatu.


Pertandingan gubahan bunga plastik dan yang hidup..ni acara saya, haha. Nanti saya buat entri lain untuk pertandingan ni..


Pertandingan karom..


Ni best tapi tak join sebab tak nak cemarkan tangan..lalala



Pertandingan ping pong..


Pertandingan congkak..


Ini pula acara teka silang Kata..


Acara kanak-kanak 6 tahun ke bawah ni paling best dan meriah..haha



Sambil main sambil makan sayap ayam bakar..yummy.


Makanan kami yang simple malam tu..


Cak!! Zahrah pun tak mahu ketinggalan.


Family pink kami..haha


Merdeka..!!

Alhamdulilah program berjalan dengan lancar..sekampung kot enjoy, haha. Buat para pemenang nantikan 16 September nanti penyampaian hadiah untuk semua kategori..yeah!

2 comments:

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP