Tuesday, September 22, 2015

OCEAN7 ART GALLERY..

Bismillahirrahmanirrahim...

Sempena cuti sekolah yang dah tiba ni bolehlah pergi tengok lukisan 3D..tak jauh pun, kk pun dah ada. Sebenarnya saya je yang baru tau padahal dah nak dekat setahun pun..haha.

Ocean7 Art gallery terletak di tingkat 2 Oceanus waterfront mall..keluar je dari lif utama terus ke sebelah kanan. Terus akan jumpa☺

Staff Kat sana peramah dan mesra orangnya dan waktu operasi galeri ni kalau tak silap dari jam 10 pagi sampai 10 malam. Boleh ye bergambar sepuasnya..tak ada limit masa, yuhuu.



 Pameran dan lukisan yang dijual di ruang legar galeri..

 Pintu masuk ke dunia 3d..

 Tiket masuk ke dunia 3d tu..



 Kesian dekat spongebob..zahrah tarik tangan dia, haha.

 Come on zahrah..




 Zahrah.....!!!!

 Shhhh..jangan bagitau kami Kat sini.


 Sebenarnya..dulu saya salah seorang dari geng sailormoon tapi saya out sebab pakaian dia seksi!

 Oops..!





Kalau nak tau, lukisan yang ada kat sini sentiasa berubah mengikut keadaan semasa..so tak semestinya bulan depan lukisan yang sama Ada lagi.

So apa lagi..rebutlah peluang ke ocean7 art gallery sempena cuti sekolah ni..jom!

0 comments:

Post a Comment

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP