Saturday, July 18, 2015

SHOPPING RAYA DENGAN ZAHRAH

Bismillahirrahmanirrahim...

Entri ni sepatutnya dah publish sebelum menjelang raya tapi nak buat macam mana, kekangan masa lapang membataskan peluang saya itu..

Alhamdulillah bila ada sedikit kelapangan ni terus je cepat-cepat update supaya tak terlalu basi entri ni..haha.

Ini sedikit perkongsian pengalaman shopping raya yang pertama bersama zahrah..tak banyak pun gambar tapi bolehlah untuk menceritakan sikit-sikit pengalaman.



2 gambar di atas ni masa jalan-jalan kat wisma muis..masa pergi tu hujung minggu. Hanya tuhan yang tau macam mana sesaknya tempat tu..jalan berlaga-laga bahu. Masa tu risau sangat dekat zahrah..nasib baik zahrah sangat behave dalam carrier yang dikendong abi dia..syukur sangat-sangat.

Konon-konon pergi situ nak cari baju melayu abang tapi tak jumpa warna yang dicari..lepas tu sambil-sambil lah nak cari tudung juga tapi dah keadaan sesak macam tu terus hilang semangat nak cari tudung. Dapat kuih cincin je berbungkus-bungkus..haha. 



Haa..yang ni pula kat centre point..pun ramai orang juga. Bersusun-susun kereta keluar masuk nak parking..nasiblah lepas tengok offer macam ni terus semangat..haha. 

Zahrah yang sporting termenangis jugalah masa mencari pakaian dia ni (gambar atas). Lepas tu abi dia pujuk dengan baju doraemon, terus jadi sporting balik..haha. Dapat jugalah zahrah baju doraemon warna pink sepasang..haha.

Hasil pelaburan duit untuk zahrah kat sale tu boleh tahan juga..hampir rm100 juga habis untuk dia seorang, pheww.

Selain 2 tempat tu, gigihlah juga kami mengusung zahrah di bulan puasa tu ke segama, sinsuran, wisma merdeka dan giant. Kalau ikutkan rasa hati semua tempat nak pergi tapi Kk sangat jam pada masa tu..wawawa..lupakan saja.

Kesimpulannya..shopping dengan zahrah ok je dan sangat menyeronokkan. Nasiblah zahrah kecik lagi, belum pandai nak minta beli toy..kalau tak habislah..haha.

0 comments:

Post a Comment

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP