Wednesday, June 18, 2014

SELAMAT PENGANTIN BARU SAHABATKU..

Bismillahirrahmanirrahim...

Agak terlewat sedikit update entri berbahagia ni..hehe. Tapi tak mengapa sebab saya pasti suel sahabat saya masih dalam mood pengantin baru dan feeling honeymoon lagi..lalalala. Majlis suel ni berlangsung pada 1 Jun yang lalu di rumahnya di Kota Marudu.. syukurlah Allah permudahkan perjalanan kami memeriahkan majlis suel walaupun sedikit jauh. Paling penting melihat sahabat baik saya bahagia dan gembira, saya pun turut bergembira dan bahagia.. alhamdulillah.


Pelamin suel yang indah:)



Kedua mempelai yang diraikan







Gambar terbaik yang saya dapat ambil..susah woo bersaing nak ambil gambar suel ni.. hehe.



Sempat juga ambil gambar mempelai buat persembahan kebudayaan..





Sementara tunggu pengantin selesai bersiap, kami buat hal sendiri depan pelamin.. haha



Sebelum balik sempat candid banner majlis suel..lalala


Semoga sahabat saya suel dan suaminya bahagia hingga ke akhir hayat dan berjaya mengharungi segala cabaran rumahtangga dengan baik dan penuh kesabaran.. semoga murah rezeki beroleh zuriat yang soleh dan solehah..amin ya rabbal alamin:)

Balik dari majlis suel, bermalam di KK dan menyempatkan diri dating dengan abang sambil tengok cerita maleficent.. hehe.





Alhamdulillah saat entri ini ditulis ada berita gembira yang menanti.. hehe.

2 comments:

  1. Tq my bff yg disygi... Sggup dtg dr jauh terharu sgt.. plg terkilan teda gmbr sma kmu suami istri huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. ndapa suel..tgk ko bhagia dgn suami suda ckup tuk aku, hehe.. mis u my bff yg disygi:)

    ReplyDelete

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP