Monday, February 15, 2016

FANTASI DI ELLUSE TRICK EYE MUSEUM

Bismillahirrahmanirrahim..

Entri ni ala-ala kesinambungan entri 3D Art hari tu..rasa tak puas lagi bergambar dengan lukisan 3D, Kali ni kami serbu sebuah lagi muzium 3D tapi ni kira yang terbesar di Sabah..terletak di One Borneo Kk. Dia punya besar bayangkan lukisan dalam tu saja ada 60..fuh, tak cukup sejam duduk dalam tu. Lebih-lebih lagi untuk kaki posing macam kami..haha. Bayaran masuk rm25 untuk dewasa..tutup mata je bayar demi berkeping kenangan. 

 Kaunter tiket..

Pintu masuk pun ada lukisan 3D..jangan main-main.

Mujur tidak koyak seluar..haha

Ni siapa yang protect siapa sebenarnya..??

Zahrah duk fikir, macam mana ummi boleh terror dukung dia sambil posing acah-acah rileks ni..

Nak pengsan hidu bau kaki..haha

Gambar ni nampak macam sweet sikit..dinding depan yang ambil gambar ni. Thanks en. Dinding... Lalala

Wow..kuatnyaaaaa!!

Mendidik zahrah melancarkan roket..

Hampir mati naga tu saya cekik tau..haha

Boleh pula senyum girang dalam mulut jerung..ish..

Zahrah..tolong ummi tahan frame ni!!

Wow..dua beranak dalam komik yang comel. Terus kita pun fefeling comel juga..haha

Ni gambar paling favorite..siap buat profile pic whatsapp lagi..sekali lagi dinding depan tolong ambil gambar.

Wow..100 dollars dah ada wajah baru!! Limited edition yeeee..

Selama ni kamilah yang bagi minum susu panda dari China tu..shhh, rahsia tau!

Zahrah sikit pun tak hairan dengan lion tu..haha

Zahrah teman zirafah makan..

Eeeewwww..

Nasib baik sempat elak serangan secara tiba-tiba tu..fuhh!!

Eh..tiba-tiba rasa macam dalam zoo pula.

Zahrah..ish..ish..

Wow...jumpa Obama tak ajak pun.




Hanyut tanpa dayung.. Wawawa

Kaya kita.. Duit oh duit!

Selamat malam..zahrah tidur dulu ye.

Doraemon terkejut tengok kami muncul sebab dia tengah tunggu nobita..

Cak!!

Wow..zahrah muncul dalam CNN..tak ajak ummi pun.

Ish..sweetnya couple ni, haha. Zahrah ke ambil gambar??

Tolong jangan culik saya....!!




Zam zam ala kazam..



Sebelum balik posing lagi di pintu gerbang..amboi, macam pintu masuk sekolah ada gerbang.


Yeah..selesai sudah entri banyak gambar ni. Itu pun ada je lukisan yang kami skip, tak ambil pun gambar dan ada juga gambar yang tak upload sebab macam tak best. Tu yang tak sampai 60..tapi kalau upload gambar sampai 60 Ada ke orang nak tengok?? Haha..

Kalau ada lagi muzium 3D kami nak pergi lagi..lalala.



0 comments:

Post a Comment

    © Friends Forever Template by Emporium Digital 2009

Back to TOP